پیام تبریک مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان در پی انتصاب دکتر سیدمهدی طبائی

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۴۳ کد : ۷۶۰۳۴ اخبار اسلایدی اخبار عمومی
مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران انتصاب دکتر سیدمهدی طبائی را به سمت سرپرست سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران را تبریک گفت.
پیام تبریک مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان در پی انتصاب دکتر سیدمهدی طبائی

به گزارش روابط‌عمومی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران (ایسفا)، افسانه بیات، مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران  انتصاب دکتر سیدمهدی طبائی به عنوان سرپرست سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران را در پیامی تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:
برادر ارجمند جناب آقای دکتر سیدمهدی طبائی
سرپرست سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران
با سلام و احترام؛
انتصاب شایسته جناب‌عالی را به‌عنوان سرپرست سازمان جهاددانشگاهی علوم پزشکی تهران را تبریک عرض می نمایم.
همانطورکه مستحضرید یکی از ارزش‌های پسندیده و توصیه شده در دین اسلام، فرهنگ انفاق، خیر اندیشی، نیکوکاری و تلاش در جهت بهبود اوضاع مردم است و صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران مفتخر است که سال‌ها در کنار شما برای بست و گسترش این فرهنگ در محیط دانشگاه بویژه برای دانشجویان قدم برداشته است. امید است که در موقعیت جدید نیز دانشجویان از همراهی و حمایت شما بهرمند شوند.
سلامتی و توفیق بیش از پیش جناب‌عالی را از خداوند متعال مسألت دارم.

افسانه بیات
مدیرعامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران

کلید واژه ها: صندوق قرض الحسنه دانشجویان دانشجویان ایران صندوق قرض الحسنه پیام تبریک