پیام تبریک مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

۰۱ مهر ۱۴۰۳ | ۰۹:۰۱ کد : ۷۵۶۲۹ اخبار اسلایدی اخبار صندوق اخبار عمومی
مدیر عامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران در پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را حضور جامعه‌ دانشگاهی کشور و دانشجویان، تبریک گفت.
پیام تبریک مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران  به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

به گزارش روابط‌عمومی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران (ایسفا)، در متن پیام افسانه بیات، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران آمده است:

دانشجویان عزیز،

فرارسیدن اول مهر و آغاز سال تحصیلی جدید را صمیمانه به شما تبریک می‌گویم.

شروع این فصل تازه از علم‌آموزی، نویدبخش فرصت‌های بی‌شماری است که می‌تواند زمینه‌ساز پیشرفت‌های بزرگ در مسیر زندگی علمی و حرفه‌ای شما باشد.

حضور شما در دانشگاه، نه تنها نمادی از تلاش و امید برای آینده‌ای روشن است، بلکه فرصتی ارزشمند برای تعامل، یادگیری و ساختن فردایی بهتر است.

ما در صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران همواره کنار شما خواهیم بود تا با ارائه حمایت‌های مالی و تسهیلات مناسب، راه را برای موفقیت‌ها و دستاوردهای بیشتر شما هموار سازیم.

باور داریم که همت و تلاش شما می‌تواند جامعه‌ای پویاتر و پرامیدتر بسازد و در این مسیر، ما نیز با افتخار در کنار شما خواهیم بود.

سال تحصیلی جدید، سرشار از موفقیت و سربلندی برایتان آرزو می‌کنم.

افسانه بیات

مدیر عامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران