ایجاد شبکه‌ای قوی از سرمایه‌گذاران برای حمایت از دانشجویان بیشتر

۲۰ آبان ۱۴۰۳ | ۱۱:۲۱ کد : ۷۷۶۲۶ اخبار اسلایدی اخبار صندوق اخبار عمومی
تعداد بازدید:۱۵
استاد محمد تقی خورسندی پروفسور برجسته گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن تبریک بیست و ششمین سالگرد صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران، بر اهمیت آگاهی‌رسانی درباره فعالیت‌های این صندوق و ایجاد یک شبکه گسترده از حامیان تأکید کرد.
ایجاد شبکه‌ای قوی از سرمایه‌گذاران برای حمایت از دانشجویان بیشتر

به گزارش روابط‌عمومی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران(ایسفا)، دکتر محمدتقی خورسندی آشتیانی با اشاره به اهمیت اطلاع رسانی و ایجاد شبکه‌ حامیان صندوق گفت: با ایجاد این شبکه، می‌توانیم تأثیرگذاری صندوق را در جامعه افزایش دهیم و از نخبگان کشور حمایت کنیم.

این استاد پیشکسوت دانشگاه با یادآوری خاطرات دوران دانشجویی خود، از تجربه شبکه‌سازی برای کمک به همکلاسی‌هایشان گفت:آن زمان، هزینه هر ژتون غذا 18 ریال بود ما شاهد بودیم که دانشجویان مجبور بودند یک غذا را بین سه نفر تقسیم کنند. من و دوستانم تصمیم گرفتیم تا با جمع‌آوری کمک‌های کوچک، این مشکل را حل کنیم. با خرید ژتون‌ و هماهنگی با مسئول سلف برای دادن غذا به دانشجویانی که ژتون نداشتن، توانستیم از ۲۰ ژتون در روز به ۲۰۰ ژتون برسیم.

رئیس هیأت مدیره بنیاد خیریه بخشش با بیان اینکه که هر فردی در طول زندگی خود، بدهکار جامعه است، گفت: انجام کارهای خیر، در واقع پرداخت بخشی از این بدهی است و احساس رضایت و آرامش را به همراه دارد.

عضو مجمع خیرین سلامت کشور با اشاره به بی‌تفاوتی برخی افراد نسبت به مسائل اجتماعی، خاطرنشان کرد: افراد غیرمسئول یا به دنبال کار خیر نمی‌روند یا خیلی زود خسته می‌شوند. اما اگر بتوانیم حس مسئولیت‌پذیری را در نسل جوان نهادینه کنیم، آینده کشور تضمین خواهد شد.

وی با بیان اینکه هر فردی از انجام کاری لذت می‌برد، اظهار کرد: وقتی افراد را تشویق می‌کنیم که وارد عرصه خدمت به دیگران شوند، آنها بعد از انجام این کار و لذت بردن از آن، دیگر نمی‌توانند از این کار دست بکشند.

مدیر سابق گروه گوش و حلق و بینی دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نیاز صندوق به منابع مالی پایدار، افزود: برای ارتقای قدرت و توان صندوق در جهت ارائه خدمات بیشتر، از دوستانمان درخواست کمک کنیم. طبیعی است که درخواست کمک برای برخی افراد دشوار باشد، اما کمک به دیگران باعث احساس بزرگی و آرامش می‌شود.

وی ادامه داد: امیدوارم صندوق بتواند از نظر سرمایه گذاری به جایی برسد پس از ارائه تسهیلات به دانشجویان بازپرداخت آن چند ماه بعد از فارغ التحصیلی باشد.

این استاد برجسته دانشگاه از خیرین خواست تا با اهدای کمک‌های خود به این صندوق، به ایجاد یک چرخه پایدار از خیرخواهی کمک کنند.

دکتر خورسندی در پایان تاکید کرد که این کمک‌ها باید به گونه‌ای باشد که نسل‌های آینده نیز بتوانند از آن بهره‌مند شوند.


نظر شما :