پیام تبریک مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان در پی انتصاب دکترمسعود حبیبی

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۲۱ کد : ۷۵۳۵۸ اخبار اسلایدی اخبار صندوق اخبار عمومی
مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان انتصاب دکترمسعود حبیبی به سمت معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را تبریک گفت.
پیام تبریک مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان در پی انتصاب دکترمسعود حبیبی

به گزارش روابط‌عمومی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران (ایسفا)، افسانه بیات، مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران با صدور پیامی انتصاب دکتر مسعود حبیبی به سمت معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی را تبریک گفت.

متن این پیام به شرح زیر است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر مسعود حبیبی

معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی

با سلام و احترام؛

انتخاب شایسته جنابعالی که نشان از درایت، لیاقت، تجربه و توانمندی شما دارد، صمیمانه تبریک عرض نموده و اطمینان داریم که تعهد و کارآمدی شما، نوید بخش دستیابی هر چه بیشتر به اهداف سازمانی و قله‌های رفیع پیشرفت و توسعه در کشور خواهد بود.

همانطورکه مستحضرید یکی از ارزش‌های پسندیده و توصیه شده در دین مبین اسلام، فرهنگ انفاق، خیر اندیشی، نیکوکاری و تلاش در جهت بهبود اوضاع مردم است و صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران مفتخر است که سال‌ها در کنار شما برای بست و گسترش این فرهنگ در محیط دانشگاه بویژه برای دانشجویان قدم برداشته است. امید است که در موقعیت جدید نیز دانشجویان از همراهی و حمایت شما بهرمند شوند.

سلامتی و توفیق بیش از پیش جناب‌عالی و همکاران محترمتان را از خداوند متعال مسألت دارم.

افسانه بیات

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران