در پیامی،

مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران انتصاب سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران را تبریک گفت

۲۱ شهریور ۱۴۰۳ | ۰۹:۱۸ کد : ۷۵۳۵۶ اخبار اسلایدی اخبار صندوق اخبار عمومی
مدیر عامل صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران انتصاب دکتر سیدرضا رئیس کرمی به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران را تبریک گفت.

به گزارش روابط‌عمومی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران (ایسفا)، افسانه بیات، مدیر عامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران در پیامی انتصاب دکتر سیدرضا رئیس کرمی به سمت سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران را تبریک گفت .

متن کامل پیام به شرح زیر است:

برادر ارجمند جناب آقای دکتر سیدرضا رئیس کرمی

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی تهران

با سلام و احترام؛

با کمال مسرت و افتخار انتصاب مجدد جنابعالی که سمبل بارزی از توانایی های ارزشمند، شخصیت فرهیخته و خستگی ناپذیر جنابعالی می باشد را تبریک عرض می‌نماییم .

امید است در سایه الطاف الهی در پیش بردن اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و جامعه دانشگاهی موفق و سربلند باشید.

مطمئناٌ مدیریت اثر بخش و توانمند توأم با تجارب برجسته و گرانقدر جناب‌عالی؛ موجبات ارتقاء آن مجموعه را فراهم خواهد نمود.

از درگاه حضرت سبحان؛ تداوم تعالی و توفیق؛ سعادت و سیادت جناب‌عالی را مسألت دارم .

افسانه بیات

مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران