نزدیک به ۲۵۰۰ نفر از فرزندان جهاد دانشگاهی به طرح رویش جوانه‌های جهاد پیوستند

۱۲ دی ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۹ کد : ۶۷۱۱۰ اخبار اسلایدی اخبار صندوق
به گزارش روابط عمومی ایسفا: جایزه تحصیلی فرزندان جهادگران در قالب طرح رویش جوانه‌های جهاد و گواهی سپرده پس انداز نزد صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران اهدا شد.
نزدیک به ۲۵۰۰ نفر از فرزندان جهاد دانشگاهی به طرح رویش جوانه‌های جهاد پیوستند

به گفته مدیر اعتبارات صندوق، طرح رویش جوانه­ ها برای دومین سال متمادی و با هدف حمایت از دانشجویان و دانش آموزان خانواده­ های جهادی و جلب مساعدت­ های مالی جهادگران، خیرین و .... جهت ارتقاء سطح علمی و فرهنگی نسل جدید جهادگران انجام می­شود.

خانم مجیدیان در ادامه با اشاره به لزوم بسط و گسترش فرهنگ قرض­ الحسنه در میان خانواده­ های جهادی گفت: صندوق با ارائه یک الگوی مالی موثر و با تأکید بر دانش محوری، نو اندیشی و پویایی فکری به منظور ارائه خدمات و تسهیلات به نسل جوان جهادگران، این طرح را انجام می­دهد.

ایشان ضمن قدردانی از مدیران جهاد دانشگاهی، گفت که مبلغ گواهی سپرده پس انداز برای هر فرد 6 میلیون ریال مصوب شده است و محدودیت زمانی برای برداشت موجودی حساب وجود ندارد، هرچند حفظ موجودی و ادامه مشارکت مزایای خاص خود را دارد.

وی در پایان مزایای مشارکت و حفظ موجودی در طرح رویش جوانه‌های جهاد را به شرح زیر اعلام کرد:

1. پرداخت تسهیلات 50 میلیون ریالی به برندگان قرعه کشی هفتگی
  2. پرداخت تسهیلات 100 میلیون ریالی به دانش آموزان دارای مدال کشوری
  3. پرداخت تسهیلات ویژه دانشجویی به محض قبولی در دانشگاه
  4. قابلیت افزایش مبلغ موجودی حساب و بهره­ مندی از تسهیلات ویژه دانشجویی پس از اتمام دوره دبیرستان

( ۲ )