اعطای تسهیلات ویژه به دانشجویان خانواده جهاد دانشگاهی

۱۴ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۳۴ کد : ۶۵۷۲۷ اخبار اسلایدی اخبار صندوق
تعداد بازدید:۵۷
در آستانه روز دانشجو، صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران تسهیلات ویژه ای به فرزندان دانشجوی جهادگران اختصاص داد.

به گزارش روابط عمومی، صندوق قرض الحسنه دانشجویان به مناسبت روز دانشجو، در نظر دارد جهت حمایت و گسترش فعالیت‌های علمی و پژوهشی دانشجویان خانواده های جهادگر ساکن تهران، تعداد محدودی تسهیلات عادی در مقطع کارشناسی پرداخت نماید.

گفتنی است هدف اصلی طرح حمایت از ارتقاء دانش خانواده جهاد دانشگاهی و ترویج فرهنگ قرض الحسنه در میان نسل جوان به ویژه فرزندان جهادگران دانشگاهی است.

در پایان دانشجویان شرکت کننده در این طرح می توانند با مراجعه حضوری به ستاد صندوق واقع در طبقه سوم ساختمان شماره 2 دفتر مرکزی جهاد دانشگاهی و تکمیل مدارک از تسهیلات فوق بهرمند شوند.

دانشجویان می توانند جهت اطلاع بیشتر با شماره های تماس 66491440-66971353 -021حاصل فرمایند.

نظر شما :