پیام تبریک سرپرست صندوق قرض الحسنه دانشجویان به مناسبت هفته بسیج

۰۵ آذر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۸ کد : ۶۵۳۷۰ اخبار اسلایدی اخبار صندوق
سرپرست صندوق قرض الحسنه دانشجویان در پیامی فرارسیدن هفته بسیج را گرامی داشت.
پیام تبریک سرپرست صندوق  قرض الحسنه دانشجویان به مناسبت هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی ایسفا، افسانه بیات سرپرست صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران در پیامی فرارسیدن هفته بسیج را گرامی داشت. بیات در این پیام اعلام کرد: بسیج سرمایه گران‌بها و ارزشمند انقلاب و نظام است که برای رضای خداوند متعال در راه دفاع از آرمان‌های اسلام تلاش می‌کند. برای شناختن جایگاه ویژه یک بسیجی همین کافی است که امام عزیزمان فرمودند: "من افتخار می‌کنم که یک بسیجی هستم"بسیج مظهر عشق و امید ملت ایران و یاور مستضعفین عالم است و در طول سالیان سال این نهاد انقلابی و مردمی در میدان سازندگی، منشا خدمت به محرومین و مستضفین است.

وی افزود: صندوق قرض الحسنه دانشجویان  سالیان متمادی با تکیه بر روحیه بسیجی اساتید، دانشجویان، دانشگاهیان و خیرین همواره حامی دانشجویان کوشا با بنیه ضعیف اقتصادی بوده است و در طی این سالها با وجود کاستی ها و دشواری ها با تاسی بر همین تفکر ارزشمند انقلابی، از سد موانع گذشته و در صحنه های خدمت، خوش درخشیده است.