اعطای تسهیلات به مناسبت روز دانش آموز

۱۳ آبان ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۸ کد : ۶۴۳۰۲ اخبار اسلایدی اخبار صندوق
روابط عمومی ایسفا، از اعطای تسهیلات به دانشجویان نو ورودی دانشگاهها، طرح جوانه های جهاد خبر داد.
اعطای تسهیلات به مناسبت روز دانش آموز

مدیر روابط عمومی صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران، ضمن تبریک روز دانش آموز به مناسبت یوم الله 13 آبان، گفت: در ادامه طرح جوانه های جهاددانشگاهی تسهیلاتی با هدف تشویق دانش آموزان کوشا و ساعی که کنکور را با موفقیت پشت سر گذاشته و مهر ماه سال جاری در دانشگاه های سراسر کشور مشغول به تحصیل هستند، در نظر گرفته شده است.

گفتنی ست، از آنجایی که دانش آموزان در مقاطع مختلف دانشگاه مشغول به تحصیل شده اند، دانشجویان مقطع کارشناسی به مبلغ 50.000.000 ریال و مقطع دکترا به مبلغ 100.000.000 ریال از تسهیلات فوق بهرمند خواهند شد.

در پایان مدیر روابط عمومی خاطر نشان کرد: هدف اصلی این طرح را ترویج فرهنگ قرض الحسنه در میان نسل جوان به ویژه فرزندان جهادگران دانشگاهی دانست و گفت: ارج نهادن به جایگاه علم و دانش از ضرورتهای مهم فعالیتهای است.

وی افزود همکاران جهادی میتوانند با مراجعه به زیر سیستم خدمات رفاهی و ارسال مدارک ذیل نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایند:

1- کپی کارت ملی دانشجو و والد

2- پرینت ثبت نام نهایی دانشجو

3- گواهی کسر از حقوق والد

4- ارایه تضامن مالی تسهیلات( 50.000.000 ریالی) چک یا سفته و (تسهیلات 100.000.000 ریالی) چک صیادی بنفش

5- تکمیل فرم قرارداد تسهیلات

همچنین جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با شماره 66971353-021 تماس حاصل نمایید.