عضویت ۶۳۰ دانشجوی نو ورود دانشگاه علوم پزشکی تهران

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۵:۴۴ کد : ۶۳۵۰۳ اخبار اسلایدی اخبار صندوق
با آغاز سال تحصیلی جدید برای اولین بار طرحی به نام پویش دانشجویی ایسار با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی ارائه شد.
عضویت ۶۳۰ دانشجوی نو ورود دانشگاه علوم پزشکی تهران

به نقل از روابط عمومی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی، همزمان با آغاز سال تحصیلی جدید 630 نفر از دانشجویان نو ورود به اردو فرهنگی (سفر به مشهد مقدس )اعزام شدند.

در همین راستا صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران جهت بسط و گسترش فرهنگ قرض الحسنه، برای اولین بار طرحی بر گرفته از فرهنگ اسلامی با نام پویش دانشجویی (ایسار) با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام داد.

گفتنی است با توجه به شرایط اقتصادی موجود و افزایش شمار دانشجویان نیازمند دانشگاه، به  دانشجویان شرکت کننده در این طرح حساب پس انداز قرض الحسنه به مبلغ اعتبار 500/000 ) معادل پنجاه هزار تومان)از طرف معاونت فرهنگی اهدا شد.

در این طرح دانشجویان دانشکده­ های پزشکی، پرستاری و مامایی، پیراپزشکی، توانبخشی و دارو سازی شرکت دارند که از میان این تعداد حساب­های قرض الحسنه پس انداز، 316 نفردانشجوی خانم و 314 نفر دانشجوی آقا  تعلق گرفت.

به گزارش ایسفا هدف از اجرای این طرح، آموزش های اخلاقی و ایمانی دانشجویان در کنار آموزش تحصیلی و نهادینه کردن فرهنگ اصیل اسلامی در میان نسل جوان، خاصه دانشجویانی که مدیران آینده کشور هستند.

روابط عمومی صندوق طی فراخوانی از خانواده های علاقمند که از توان مالی برخوردار هستند دعوت به عمل آورد که در صورت تمایل، موجودی حساب فرزندان خود را افزایش داده و یا با افتتاح حساب پس انداز قرض الحسنه، در این طرح شرکت کرده و از دانشجوهای نیازمند حمایت کنند.