برای اولین بار: پویش دانشجویی «ایسار» آغاز شد

۲۵ مهر ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۰ کد : ۶۳۴۹۳ اخبار اسلایدی
همزمان با شروع سال تحصیلی و با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پویش دانشجویی «ایسار» ویژه دانشجویان جدید الورود توسط صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران برای اولین بار آغاز شد.
برای اولین بار:  پویش دانشجویی «ایسار» آغاز شد

به گزارش روابط عمومی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران؛ افسانه بیات گفت: همزمان با شروع سال تحصیلی جدید و برگزاری اردو ویژه ۶۲۳ نفر از دانشجویان نو ورود، پویش دانشجویی «ایسار» در قرض الحسنه دانشجویان ایران آغاز شد.
بیات تصریح کرد: در این پویش و در راستای ترویج فرهنگ نیک قرض‌الحسنه، دفترچه پس‌انداز قرض‌الحسنه با ارزش اولیه ۵۰۰ هزار ریال به دانشجویان اهدا شد.
وی افزود: دانشجویان می‌توانند با افزایش موجودی حساب خود، ضمن کمک به دانشجویان نیازمند با فرهنگ پسندیده پس‌انداز قرض‌الحسنه نیز آشنا شوند.
بیات در پایان ضمن قدردانی از همکاری شایسته معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در برگزاری این پویش تشریح کرد: تمامی خیرین و خانواده‌های علاقمند نیز می‌توانند با افتتاح حساب و افزایش موجودی خود در این امر خداپسندانه همراه ما باشند.