عضو هیئت علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی تهران تاکید کرد:

اهمیت حمایت‌های مالی و معنوی اساتید از دانشجویان

تعداد بازدید:۱۹
عضو هیئت علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر اهمیت حمایت‌های مالی و معنوی از دانشجویان، نقش اساتید و خیرین را در این مسیر حیاتی دانست.
اهمیت حمایت‌های مالی و معنوی اساتید از دانشجویان

به گزارش روابط عمومی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران (ایسفا)، دکتر امیر صبح‌درخشان‌خواه، عضو هیئت علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به تجربه شخصی خود در آشنایی با این صندوق، اظهار کرد: ۱۱ سال پیش که به‌عنوان هیئت علمی فعالیت خود را آغاز کردم با صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران آشنا شدم که برای من امیدبخش بود، چراکه فرصتی را برای ما اساتید فراهم می‌کند تا بتوانیم به‌صورت غیرمستقیم از دانشجویان حمایت کنیم.

دکتر صبح‌درخشان‌خواه ادامه داد: در همان دوران متوجه شدم که بسیاری از دانشجویان با چالش‌های مالی متعددی مواجه‌اند؛ از تأمین هزینه‌های کتاب‌های مرجع و جزوات گرفته تا مخارج روزمره زندگی.

این استاد دانشگاه با تأکید بر اهمیت حفظ عزت‌نفس دانشجویان در دریافت کمک‌های مالی افزود: حمایت مالی مستقیم نه‌تنها دشوار، بلکه از نظر حفظ شأن دانشجو نیز صحیح نیست. اما صندوق‌های قرض‌الحسنه می‌توانند این کمک‌ها را در قالبی مناسب مدیریت کنند تا دانشجویان بدون احساس وامداری به فردی خاص، از این حمایت‌ها بهره‌مند شوند.

وی همچنین به نقش کلیدی اساتید در ایجاد انگیزه در دانشجویان اشاره کرد و گفت: دانشجو، آینده‌ساز کشور است و باید هم از نظر مالی و هم از نظر روحی و انگیزشی مورد حمایت قرار گیرد. متأسفانه برخی دانشجویان به دلایل مختلف انگیزه کافی برای ادامه مسیر ندارند. در چنین شرایطی، اساتید می‌توانند با رفتار و گفتار مناسب، مسیر آینده را برای دانشجویان ترسیم کرده و امید و انگیزه را در آنان تقویت کنند.

عضو هیئت علمی گروه قلب دانشگاه علوم پزشکی تهران، مشارکت خیرین را در این حوزه ضروری دانست و خاطرنشان کرد: همان‌طور که خیرین در حوزه‌هایی مانند مدرسه‌سازی و سلامت فعال هستند، اگر از اهمیت حمایت از دانشجویان مستعد اما کم‌بضاعت آگاه شوند، می‌توانند نقشی تعیین‌کننده در آینده علمی و حرفه‌ای کشور داشته باشند. ازاین‌رو، صندوق‌های قرض‌الحسنه باید به‌عنوان پلی ارتباطی میان خیرین و دانشجویان عمل کنند.

 وی در پایان پیشنهاد داد که نشست‌های مشترکی میان دانشجویان و اساتید برگزار شود تا دانشجویان بتوانند مشکلات خود را مطرح کنند. این جلسات می‌تواند راهکاری مؤثر برای آگاه‌سازی اساتید از نیازهای واقعی دانشجویان باشد. چه‌بسا استادی که تاکنون کمک کوچکی به صندوق می‌کرده، پس از شنیدن مشکلات دانشجویان، تصمیم بگیرد حمایت خود را افزایش دهد. این تعاملات می‌تواند زمینه‌ساز آینده‌ای روشن‌تر برای دانشجویان باشد.

کلیدواژه‌ها: صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران جهاددانشگاهی


نظر شما :