استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران:

اساتید باید حامی دانشجویان باشند

تعداد بازدید:۳۱
اکرم وطن‌نژاد، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بر اهمیت نقش اساتید در حمایت از دانشجویان تاکید کرد و از همکاری خود با صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان گفت.
اساتید باید حامی دانشجویان باشند

به گزارش روابط‌عمومی صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران، اکرم وطن‌نژاد، استادیار و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دکترای بیوشیمی بالینی، ضمن اشاره به تجربه‌ی شخصی خود در دریافت تسهیلات از صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان در دوران دکترا، بر اهمیت نقش اساتید در حمایت از دانشجویان تاکید کرد.

وی با بیان اینکه وظیفه استاد دانشگاه فقط تدریس و انجام فعالیت‌های تحقیقاتی نیست، گفت: اساتید باید نسبت به دانشجویان و مشکلات آن‌ها دغدغه‌مند باشند.

وطن‌نژاد افزود: صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران یکی از نهادهایی است که در این زمینه فعالیت می‌کند و با اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه به دانشجویان، به آن‌ها کمک می‌کند تا بتوانند با خیالی آسوده تر به تحصیل خود ادامه دهند.

این استاد دانشگاه تهران با اشاره به تجربه‌ی شخصی خود در همکاری با صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان، گفت: من از نزدیک شاهد تاثیر این وام‌ها بر زندگی دانشجویان بوده‌ام و معتقدم که این کار بسیار ارزشمند است.یکی از اساتید بنده در دوران دانشجویی در مقطع دکترا از خیرانی بودند که فعالیت‌های خیرانه زیادی انجام می‌دادند. از طریق ایشان با صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان آشنا شدم، خودم و چند دانشجویان دیگر توانستیم تسهیلات دریافت کنیم که کمک شایانی به ما کرد.

وی با بیان اینکه پس از استخدام در دانشگاه اولین کاری که انجام دادم ارسال کسر از حقوق برای همکاری با صندوق بود گفت:اینکه مشاهده کردم اساتید و بزرگان علمی کشور با تمامی مشکلات و کمبود وقت، در رابطه با امور خیریه و کمک به دانشجویان دغدغه‌مند هستند، تأثیر فراوانی در زندگی من داشت و باعث شد در اولین فرصت به همکاری با صندوق بپردازم. این روش اساتید باعث شد تا امثال بنده از رفتار ایشان درس گرفته و با الگوبرداری از آن‌ها، در زندگی آتی خود کمک به نیازمندان به ویژه دانشجویان را در دستور کار خود قرار دهیم.

این استاد دانشگاه در ادامه به اهمیت برقراری ارتباط نزدیک اساتید با دانشجویان و شناسایی مشکلات آن‌ها اشاره کرد و گفت: اساتید می‌توانند با شناسایی دانشجویان، آن‌ها را برای دریافت تسهیلات به صندوق معرفی کنند.

وطن‌نژاد همچنین بر اهمیت وجود صندوق‌ قرض‌الحسنه دانشجویان ایران در دانشگاه‌ها تاکید کرد و گفت: این صندوق‌ می‌تواند در تامین نیازهای اولیه دانشجویان مانند لپ‌تاپ، اینترنت و هزینه‌های اولیه زندگی کمک شایانی کنند. به خصوص با توجه به افزایش هزینه‌های زندگی و ازدواج دانشجویی، این صندوق‌ می‌توانند نقش بسیار مهمی در حمایت از دانشجویان ایفا کنند.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با تأکید بر نقش اساتید در حمایت از دانشجویان گفت: همکاری با صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران باعث شد که بنده به این باور برسم که کار استاد دانشگاه فقط تدریس و انجام فعالیت‌های تحقیقاتی نیست، بلکه اساتید باید نسبت به دانشجویان و مشکلات آن‌ها دغدغه‌مند باشند.

وی افزود: اساتید می‌توانند با ایجاد ارتباط نزدیک با دانشجویان و معرفی آن‌ها به صندوق‌های حمایتی، نقش مهمی در بهبود شرایط زندگی دانشجویان نیازمند ایفا کنند.

اکرم وطن‌نژاددر پایان از تمامی اساتید دانشگاه دعوت کرد تا با صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان  ایران همکاری کنند و در این کار خیر مشارکت داشته باشند.


نظر شما :