گزارش مجمع سالیانه جلسه هیئت امنای صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۹ کد : ۶۶۸۹ اخبار موسسه
گزارش مجمع سالیانه جلسه هیئت امنای صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران

بسمه تعالی

مجمع سالیانه جلسه هیئت امنای صندوق قرض الحسنه دانشجویان ایران، یکشنبه شانزدهم دی ماه 97  رأس ساعت 18:00 با تلاوت آیاتی از کلام الله مجید آغاز شد. در این جلسه اعضاء هیئت امناء، هیئت مدیره، بازرسان و مدیر عامل حضور داشتند و  آقای دکتر علیزاده؛ معاون فرهنگی و آقای دکتر علیگو مدیر عامل صندوق گزارشاتی در خصوص عملکرد سال گذشته صندوق ارائه  نمودند.

به گزارش روابط عمومی ایسفا؛ آقای دکتر طیبی رئیس جهاددانشگاهی و رئیس هیأت امناء در این جلسه ضمن عرض خیر مقدم، بیان کرد امروز جناب آقای قمشه یکی از اعضاء فعال هیئت امناء صندوق در جمع ما حضور ندارد. ایشان فردی نیکوکار بود که از هیچ تلاشی برای کمک به افراد نیازمند دریغ نکردند. وی در ادامه از رئیس هیئت مدیره خواست فعالیتهای سال گذشته را به اطلاع اعضاء برسانند. در ادامهء جلسه حسابرس مجموعه بندهای مندرج در حسابرسی را قرائت نموده و مدیرعامل صندوق برای هر کدام؛  گزارش اقدامات انجام شده را ارائه نمود.

در بخش بعدی جلسه، اعضاء نظرات خود را جهت هرچه بهتر انجام شدن فعالیتهای اجرایی صندوق ارائه دادند.

آقای دکتر منتظری رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی با بیان این مطلب که هدف از تشکیل صندوق گسترش فرهنگ قرض الحسنه در میان دانشجویان کشور است گفت: رسالت بخش فرهنگی جهاددانشگاهی گسترش فرهنگهای اصیل اسلامی است که صندوق توانسته با حمایت از دانشجویان نیازمند در قالب پرداختهای قرض الحسنه به این مهم دست یابد.

آقای دکتر دوستی اظهار داشت ما برای گسترش صندوق باید از خود دانشجویان استفاده کنیم و فضا را برای حضور هرچه بیشتر دانشجویان در صندوق آماده سازیم. وی در ادامه گفت: که برای گسترش صندوق باید نشستهای مختلف با واحدهای جهاددانشگاهی داشته باشیم تا بتوان فعالیتهای صندوق را در دفاتر جهاد گسترش داد.

دکتر کردی نیز با بیان این مطلب که مجموعه اساتید علوم پزشکی تهران آمادگی آن را دارند که در خصوص فعالیت صندوق در دانشگاههای علوم پزشکی کمک کنند گفت: ما می توانیم برای فاز اول ده دانشگاه علوم پزشکی را فعال نمایم تا دانشجویان آن دانشگاهها نیز از خدمات صندوق استفاده نمایند.

آقای دکتر جمالی ضمن تشریح فعالیتهای مدیرعامل صندوق از ایشان تشکر کرده و گفت اعضاء هیئت مدیره و هیئت امناء باید با تمام توان از مدیرعامل حمایت کنند تا بتوانیم فعالیتهای صندوق را به بهترین نحو ادامه دهیم.

حاج آقای ترخانی نمایده آقای دکتر خاموشی رئیس سازمان اوقاف نیز ضمن تشکر از فعالیتهای ارزنده مجموعه صندوق گفت سازمان اوقاف تمام تلاش خود را برای حمایت از صندوق انجام می دهد و برای شروع نیز یک حساب پس انداز قرض الحسنه برای کمک به دانشجویان در صندوق افتتاح می کند.

در پایان رئیس جهاد دانشگاهی گفت: جهاد هر کاری در توان داشته باشد در خصوص کمک به صندوق و ترویج فرهنگ قرض الحسنه در دانشگاهها انجام می دهد و آقای دکتر علیگو مدیر عامل صندوق را موظف کرد تا شبکه خیرین دانشگاهی را در سراسر کشور گسترش دهد.

جلسه در ساعت 20:00 به پایان رسید

نظر شما :