آغاز سال تحصیلی جدید

۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۵۶ کد : ۶۶۸۷ اخبار موسسه
آغاز سال تحصیلی جدید

روابط عمومی صندوق قرض الحسنه دانشجویان طی صدور پیامی آغاز سال تحصیلی جدید را به دانشجویان تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

هل یستوی الذین یعلمون والذین هم لایعلمون؟

آنان که محیط فضل و آداب شدند        در جمع کمال شمع اصحاب شدند

آغاز سال تحصیلی نو را که سرآغاز رویش و طراوت در بوستان عشق و محبت است به تمامی خیرین ارجمند و  فرهیخته و دانشجویان تبریک می گوییم و از خداوند منان برای تمامی عزیزان توفیق روز افزون همراه با شکوفایی و سربلندی مسئلت داریم.

مهر امسال متبرک است به نام و یاد سیدالشهدا ؛ امام حسین (ع) و امیدوارم به یمن این تقارن اغاز حضور شما در عرصه دانش آغازی آزاد اندیشانه و حق طلبانه باشد.

امید است به فضل الهی، در طول سال تحصیلی جدید در جهت تهذیب، خود سازی و علم اندوزی، تلاش مضاعف نموده و در آینده با علم و معرفت بیشتر در جهت پیشرفت کشور عزیزمان ایران اسلامی مثمر ثمر باشیم. همچنین امید است دانشجویان گرامی جدیدالورود در سال تحصیلی پیش رو با تلاش، کوشش و انگیزه‌ والای دانش طلبی، در جهت ارتقای سطح علمی و تعمق باورهای دینی و توانایی های فرهنگی گامهای موثری بر‌دارند

ورود به دانشگاه، آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت و پی بردن به متن پنهانِ در قلم است. شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران. دانشگاه بهترین فرصت برای آموختن زندگی بهتر و مهیا شدن برای ورود به عرصه خدمت است.

نظر شما :